Pogovorne oddaje: Odnosi so ZAKON

,

Pri Družini in Življenju imamo včasih občutek, da so naše ideje podobne velikemu loncu juhe na vročem štedilniku: brbotajo in brbotajo, včasih že pljuskajo čez, in nas toliko časa opominjajo, da moramo nekaj ukreniti v zvezi z njimi, preden bo vse skupaj skipelo, da potem … res nekaj naredimo.

Tako smo se po izjemno lepo sprejetih in (po zaslugi naših mnogih parov) čudovitih Stotinkah za odnose in po uspešnem podvigu našega prvega spletnega seminarja odločili, da je čas, da nekaj ukrenemo tudi v zvezi z brbotenjem ideje o pogovornih oddajah.

Odnosi so ZAKON

Mnogi (zlasti pari in družine) se na nas obračate z vprašanji, s takšnimi ali drugačnimi stiskami. Ugotavljamo, da so teme, ki nas vse skupaj zanimajo, zelo podobne – v ospredju pa so predvsem odnosi. Kako? Zakaj? Kdo? Na kakšen način?

In pri odnosih lahko stvari raziskujemo, razčiščujemo in rešujemo le preko pogovora.

Tako smo v življenje spravili pogovorne oddaje s pomenljivim naslovom Odnosi so ZAKON, v katerih bomo skozi preprost pogovor, človeško interakcijo, bližino in pričevanji odpirali zanimive teme, ki bodo – upamo – marsikomu tudi v pomoč, navdih in ja, mogoče tudi razvedrilo.

Vabimo k ogledu prvih treh oddaj, ki jih najdete tukaj: Odnosi so ZAKON. Če želite biti sproti obveščeni o novih vsebinah, pa najbolje, da se naročite na naš Youtube kanal (kliknite Subscribe ali Naroči se) in nas všečkate na Facebooku.

V prvi oddaji smo z Danijem in Vilmo Siter govorili o tem, česa smo se naučili v “koronačasu”, v drugi oddaji smo z Alešem Čerinom razmišljali o tem, kdaj je človek zrel za poroko, v tretji oddaji pa smo z Eriko Novak prehodili delček njene življenjske poti predvsem kot žene in mame.

Nove oddaje bomo do nadaljnega dodajali predvidoma vsak teden. Veseli bomo vaših všečkov, komentarjev, delitev, pa tudi vprašanj in predlogov. Se vidimo! 🙂

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja