Ne vemo, če se zavedate, ampak …

“V aprilu sva bila z možem na prvem seminarju in spoznala vaše društvo. Zelo ste nama pozitivno spremenili najino zakonsko življenje, dejansko sva začela novo življenje in moram priznati, da nama je resnično lažje in boljše.” (Metka)

“Moram vam povedati, da sva z ženo po nadaljevalnem seminarju povsem druga človeka. Sicer ne vem, kaj se je zgodilo, vem pa, da je Bog z nami in da dela velike stvari.” (Janez)

“Ko sem prvič vstopil v zakonsko skupino, nisem pričakoval toliko darov, toliko prve pomoči. Žena mi je dejala, da ni povsem prepričana, da bi brez tega zdržala vse preizkušnje. Hvala za vse.” (Blaž)

Takšne in podobne zgodbe ne bi bile mogoče brez vas! Zato …

HVALA

Hvala vsem, ki ste kadarkoli prispevali svoj dar in še posebej tistim, ki redno, mesečno darujete! Zaradi vaše dobrodelnosti se po Božji dobroti in usmiljenju dogajajo čudovite stvari v odnosih, ki spreminjajo življenja slovenskih zakoncev in družin.

Vabimo vas k nadaljnji redni podpori (ali da se odločite in naše delo morda prvič podprete), da bomo še naprej skupaj zmogli graditi odnose, za katere je vredno živeti in jih prenašati naprej.

Podatki za nakazilo:

Društvo Družina in Življenje, Grebenčeva cesta 4, 8273 Leskovec pri Krškem

TRR: SI56 0298 2025 5101 623, odprt pri NLB (BIC banke oz. SWIFT koda: LJBASI2X)

Referenca (sklic): SI00 1-901

Koda namena: CHAR

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja