Leto 2020 je tudi Družini in Življenju prineslo spremembe…


V tem življenju se ne zgodi prav pogosto, da srečaš ljudi, predane poslanstvu, ki ni usmerjeno v lastne cilje. Eden od velikih privilegijev, ki sva jih bila v življenju deležna, je bil ta, da sva srečala ter celo prehodila del najine življenjske poti z Danijem in Vilmo Siter.

Njuna različnost je tista, ki ju dela dober tim. Toda hkrati imata nekaj skupnega, kar je lastno le redkim parom – ponižnost.

V svojem življenju vidita prstne odtise Boga in svoje življenje živita v zavedanju, da so Božja dela pomembnejša od njiju samih.

Predana sta nečemu, kar ju kot posameznika presega. Njuna želja je, da bi skozi svoje delo v Družini in Življenju pustila dediščino, ki bo v čast in slavo Bogu.

 

Scott in Jayne Cuidon, ki sta pomagala pri prvih korakih Družine in Življenja pred 20. leti


DiŽ-evi seminarji, članki, novičke in revija so res top in nama zelo veliko pomenijo. Meniva, da je to resnično Božje društvo, ki lahko reši in odrešuje naše zakonce, družine in da je to v prihodnosti tudi rešilna bilka za naš slovenski narod.

Ko sem preko spleta spremljala zahvalno mašo ob 20-letnici delovanja DiŽ sem čutila, da je bila predana štafeta res v prave roke. Dani in Vilma sta nas, zakonce, na seminarjih nič kolikokrat nagovarjala in si želela, da bi kdo prevzel njuno delo in vodil DiŽ. Vsej ekipi želiva bogato pripravo na Božič, predvsem pa v Božjem objemu veliko in bogatih vsebin, dela, predanosti pri gradnji odnosov v naših družinah in izvršitvi našega skupnega poslanstva.

Zato z veseljem podpirava in bova podpirala društvo DIŽ.

Andreja in Robi


To pa ne bi bilo mogoče brez vas! Zato …

HVALA

Hvala vsem, ki ste kadarkoli prispevali svoj dar in še posebej tistim, ki redno, mesečno darujete! Zaradi vaše dobrodelnosti se po Božji dobroti in usmiljenju dogajajo čudovite stvari v odnosih, ki spreminjajo življenja slovenskih zakoncev in družin.

Vabimo vas k nadaljnji redni podpori (ali da se odločite in naše delo morda prvič podprete), da bomo še naprej skupaj zmogli graditi odnose, za katere je vredno živeti in jih prenašati naprej.

Svoj dar za boljše odnose lahko s pomočjo naslednjih podatkov ali QR kode prispevate tudi sedaj.

IBAN prejemnika: SI56 0298 2025 5101 623

Referenca prejemnika: SI00 760199

Koda namena: CHAR, Namen plačila: Dar DIŽ Božič 2020

Naslov prejemnika: Društvo Družina in Življenje,

Grebenčeva cesta 4, 8273 Leskovec pri Krškem

 

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja