Vtisi udeležencev spletnega seminarja Skozi puščavo v svobodo: To je ravno pravšnja mešanica strokovnosti, duhovnosti, domačnosti in neposrednosti

,

Sredi decembra se je več kot 300 parov udeležilo spletnega seminarja Skozi puščavo v svobodo. Udeležence smo prosili, naj z nami podelijo vtise.

 

Spletni seminar je bil odličen in zelo dobrodošel v tem “ puščavniškem obdobju”. In zelo prijetno je bilo tako lepe nagovore poslušati na domačem kavču. Saj sva pogrešala druženje, po drugi strani je bilo pa “organizacijsko “ manj naporno. Gotovo se bova spletnega (pa tudi tistega v živo, če Bog da), še udeležila.

Bernardka in Davis

 

Spletni seminar je bil zelo dober, tema je bila odlična. Razlage svetopisemskih odlomkov so bile zelo dobro razložene in tako sem bolj spoznala zgodbo Mojzesa in mi je sedaj lažje brati Sveto pismo. Kar pa je bilo rečeno glede odnosov, mi je pa zelo lepo poslušati pogovor med Danijem in Vilmo, ki se zelo dobro dopolnjujeta in izhajata iz sebe. Zelo lep pogovor pa se je razvil tudi z mojim možem, saj sva ugotovila, da se včasih hitro znajdeva v puščavi, kje imava šibke točke in kako bova v bodoče prestopila iz puščave v oazo. Velik hvala za ta seminar.

Petra

 

Seminar se mi je zdel zelo podoben tistemu v živo v Crikvenici. Nagovori so bili zelo lepo pripravljeni. Veliko sva se naučila ob Mojzesu. Še vedno pa mi je težko povabiti ženo v “mojo deželo”, ker imam zelo krhek most, žena pa bi prišla s polnim nahrbtnikom. Most gotovo ne bi zdržal. Z mojim prihodom v njeno deželo bi bilo verjetno enako.

Tonček

 

Seminar mi je bil, kot vedno, zelo dobro pripravljen, zanimiv in sproščujoč. Všeč mi je teoretična podlaga, ki jo uvodoma predstavi Dani, ter Vilmina povezava vsebin iz Svetega pisma z realnim življenjem. Najbolj me je navdihnilo to suženjstvo Izraelcev, saj se mi zdi včasih zelo podobno z nami kristjani. Z možem sva se velikokrat tudi pogovarjala po nagovoru, ne pa vedno. Kot po vsakem vašem seminarju nama ostaja veliko navdiha in spodbud za naprej. Hvala!

Mateja

 

Seminar me je pozitivno presenetil, saj sem bila malo skeptična glede dela »na daljavo«. Nagovori so bili ravno pravšnja mešanica strokovnosti, duhovnosti, domačnosti in neposrednosti. Spodbudili so me k razmisleku glede mojega dosedanjega življenja in odnosa z možem, še bolj pa usmerili v prihodnost – kaj lahko spremenim in izboljšam, da bo nama in vsem, s katerimi sem povezana, lepo bivati v svobodi božjih otrok.

Damjana

Se sprašujeta, če je spletni seminar prava izbira za vaju?

Prednosti, ki jih prinaša tovrsten seminar so nam zaupali udeleženci, mi pa smo jih strnili v nekaj točk:

  • nagovori so posneti v naprej, zato jih lahko poslušava v svojem tempu in imava vmes več časa za pogovor
  • dostop do nagovorov nama je na voljo neomejen čas, zato sva si večkrat pogledala nagovor, ki naju je zanimal in imava občutek, da se ga bova lotila ponovno čez nekaj mesecev – ko popusti trenutni navdih 🙂
  • zaključno srečanje “v živo” z Danijem in Vilmo je prostor, kjer lahko prisluhneva odgovorom na vprašanja, ki so se naam porodila tekom seminarja

Če sta zamudila zimski termin z veseljem napovedujemo spomladansko ponovitev! Še nimata načrtov za Valentinovo? Za vaju imamo namig – spletni seminar Skozi puščavo v svobodo! 

Spremljajta nas na naši spletni strani ali na Facebook profilu Družina in Življenje, da bosta pravočasno obveščena o odprtju prijavnic.

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja