Vabimo k 24-urni molitveni verigi za družine

V nedeljo praznujemo praznik Svete družine. Bog se je hotel roditi in odraščati kot otrok v družini z ljubečima staršema, očetom in mamo. Tako je pokazal, da je družinsko življenje tisti prostor, kjer se rojevajo vera, upanje in ljubezen.

Vse družine potrebujejo naše molitve. Še zlasti pa preizkušane in tiste, ki jim grozi razpad. Pri Družini in Življenju smo se zato po priporočilu apostola Pavla, ki nam naroča: “Neprenehoma molite” (1 Tes 5,16) odločili, da se na praznik Sv. družine pripravimo s 24-urno molitvijo in s tem slovenske družine še bolj priporočimo Bogu.

Zato vas vse vabimo, da se pridružite verigi 24-urne molitve za družine v soboto in nedeljo od 8.00 do 8.00 ure zjutraj. Da bomo lahko resnično molili nepretrgoma, smo 24 ur razdelili v polurne termine, v katere se lahko vpišete kot posamezniki, zakonci, pari, družine z otroki, zakonske skupine …

Tako bomo lahko povezani vsak na svojem domu ali v cerkvi in bomo skupaj prosili nebeškega Očeta, naj blagoslovi vse slovenske družine.

Molite lahko po predlogu molitve, ki smo jo pripravili, ali po lastni želji ob branju in premišljevanju Sv. pisma, slavljenju z glasbo, molitvi rožnega venca …

SEZNAM DIŽ-eve 24-URNE MOLITVENE VERIGE ZA DRUŽINE

PREDLOG MOLITVE OB PRAZNIKU SV. DRUŽINE

Foto: Unsplash, arhiv zakoncev Tikvič

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja