Napovedujemo Dajemo naprej 2020 (VIDEO utrinki)

,

Že 224 zakonskih skupin v Sloveniji trenutno dela po metodi in gradivih Družine in Življenja. Pa to v resnici niso “naše” metode. Verjamemo in smo trdno prepričani, da gre za Božji načrt za vsakega od zakoncev, ki se v svojem zakonu, družini in navzven trudi širiti ljubezen, spoštovanje in mir.

Napovedujemo Dajemo naprej 2020!

Voditeljski in bodoči voditeljski pari (to so tisti, ki prevzemajo skrb in vodenje zakonske skupine) se zdaj že nekaj let srečujemo na dogodku Dajemo naprej, kjer se povežemo na prijateljski ravni, izobražujemo, izmenjujemo izkušnje in dobimo zagona za delo naprej.

Z veseljem že lahko sporočimo datum našega prihodnjega srečanja Dajemo naprej 2020, ki bo 26. in 27. septembra 2020 v Čatežu.

Že sedaj vabimo, da si rezervirate ta datum vsi voditeljski pari in vsi, ki bi to radi postali, pa tudi ostali DiŽ-evi sodelavci v Gospodovem vinogradu, da bi se rast, veselje in navdušenje nad lepoto poročenosti in zavedanje pomena zdravih in trdnih medsebojnih odnosov širilo med slovenskih zakonci in družinami še naprej.

Oglejte si VIDEO utrinke z letošnjega Dajemo naprej 2019

Bi se tudi vidva pridružila zakonski skupini? Ali bi rada pomagala pri ustanovitvi nove zakonske skupine kot voditeljski par? TUKAJ dobita vse potrebne informacije.

 

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja