(VIDEO) Moški zajtrk v e – obliki? Preko zaslona lahko kvečjemu hujšaš, ko gledaš, kako drugi jedo… A sobotni zajtrk je bil vse prej kot to.

, , ,

Če ste zajtrk zamudili imamo za vas dobro novico. Ne bomo vas pustili lačnih! Celoten dogodek si lahko ogledate spodaj. 

V nadaljevanju preberite kako je moški zajtrk doživel Franci

Kaj naj povem o moškem e-zajtrku s Cirilom Komotarjem? Samo nekaj utrinkov. Morda to, da še nisem bil na nobenem moškem zajtrku, zato tudi nisem vedel, kaj naj pričakujem. Tudi gost je bil zame popolna neznanka.

»Ja, a ga ne poznaš?!« so zavili z očmi moji fantje, ki bolj zasledujejo avtomobilsko sceno. Priznam, nisem tak avtomobilski navdušenec. Za mojo »pando« sinovi tako ali tako pravijo, da sploh ni avto – ker da avto mora biti velik in hiter. Za sedem kilometrov do službe in parkiranje v mestu pa res nisem potreboval čezoceanke, se tolažim.

Kakorkoli že, v soboto ob osmih zjutraj se nas je pred ekrani zbralo (ali, če hočete, »na-zoom-alo«) preko 240 dedcev

Ciril Komotar, mož, oče, vloger, me je prepričal s svojo prijaznostjo, sproščenostjo, pa nasmejal z avtomobilskimi anekdotami. Pripovedoval nam je o svojem življenju, iskanju lastne poklicne poti, pa o pozitivnem in hkrati realnem pogledu na zakon in družino.

S svojim pričevanjem nas je nevsiljivo nagovoril, naj takrat, kadar moremo, posvetimo svoj čas nekomu in mu izkažimo dobroto

Kar stisnilo me je (in verjamem, da ne samo mene), ko je razkril, kako je uresničil željo Rožletu Valjavcu in ga popeljal z Lamborghinijem. Rožletova zgodba je bila res težka in njegovo trpljenje se je dotaknilo veliko ljudi. Te dni namreč mineva leto dni od njegove smrti…

Zajtrk običajno predvideva tudi hrano in pijačo. Kako pa je s hrano pri e-zajtrku? Preko zaslona lahko kvečjemu hujšaš, ko gledaš, kako drugi jedo

Da pa ne bi bili lačni, je poskrbel paket presenečenja, ki ga je poštar prinesel nekaj dni poprej. Ko smo paket po koncu uradnega dela odpirali, smo ugotovili, da res vsebuje več presenečenj: ne samo salamo, sir, kruh itd., temveč tudi drobne DiŽ-eve pozornosti in celo knjižno presenečenje – knjigo »Zmaj ali kraljična« Iztoka Jarca. Ko o privlačnosti med možem in ženo ter o dinamiki njunega odnosa piše moški, je to definitivno nekaj, kar lahko nam, dedcem, še kako prav pride. Razen, morda tistim, ki svojo ženo do potankosti razumejo.

Na koncu še zahvala gostu Cirilu Komotarju, pa Benjaminu Siterju, ki je vodil pogovor, kot tudi domiselni DiŽ-evi ekipi, ki je logistično izpeljala vse potrebno, da je bil e-zajtrk ne samo prijeten in poučen temveč tudi okusen. 

 

 

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja