Knjige, ki niso (samo) za na plažo

,

10 knjig, ki jih morate prebrati to poletje?

Ne, tole ne bo članek v stilu »10 najboljših predlogov za poletno branje« ali »Knjige za na plažo«. Knjige, ki vam jih priporočamo v branje, namreč lahko berete kjerkoli: na domačem kavču ali pod senco drevesa, v hribih ali na morju, poleti in tudi pozimi.

Vas zanima, kaj je skupni imenovalec našega seznama?

Da gre v veliki večini za osebne življenje zgodbe. Pa ne za katerekoli osebne življenjske zgodbe, temveč zgodbe s sporočilom o delovanju Boga v življenju piscev. Za pričevanja. To, kar je eden od temeljev Družine in Življenja. Govoriti drugim o čudovitih rečeh, ki jih je Bog storil za nas. Čeprav skozi težke, včasih naravnost krute in nerazumljive preizkušnje. A vedno z veselo novico: da Bog deluje. Da vabi v oseben odnos. In da ga lahko srečaš celo, če Sveto pismo uporabljaš za zvijanje cigaret.

Kateri so torej ti naslovi? Kot ste verjetno že uganili, je ena izmed njih Človek, ki je kadil Biblijo, pa Preživela, da pričujem, Sarina DA, Življenje!, Nebeški človek, Višji klic, Zadela me je strela in še veliko drugih … In ne spreglejte posebne oznake 13+:

Kliknite tukaj za seznam knjig

 


Katero knjigo pa bi priporočali vi?

Tukaj bi lahko zaključili, a nas zanima tudi, katere knjige pa so navdihnile vas, da bi jih priporočali drugim v branje. Svoje predloge lahko zapišete v komentar spodaj. Hvala že v naprej in prijetno branje vam želimo!


Foto: Canva
(P.S. Ta seznam je prvotno nastal zaradi drugih potreb, a se nam ga je zdelo koristno deliti in morda ga z vašo pomočjo še obogatimo.)

1 reply
  1. Tjasa Simcic says:

    Preustvarjena, nisem angel, past joge zalozba emanuel, oktobrski otrok, mama moli- zalozba emanuel, bela kot mleko rdeca kot kri, jud ki je vzljubil kristusa,

    Odgovori

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja