Gradiva edinost: prihaja nov letnik gradiv za zakonske skupine!

,

Peščeni grad, hišo, stolpnico, avtocesto, vrtoglave viadukte – človek je s svojim znanjem in tehnologijo sposoben zgraditi marsikaj, celo prav neverjetne stvari. Pri Družini in Življenju sicer ne gradimo s peskom, cementom in opekami, pa vseeno sami sebi pravimo, da smo gradbinci. Gradimo namreč odnose, za katere je vredno živeti in jih prenašati naprej.

Zelo pomemben, a hkrati eden najtežjih delov gradnje odnosov je gradnja edinosti med zakoncema. Ne da se je zgraditi čez noč in njena gradnja zahteva tudi nekaj »obrtniškega znanja«, izdatno podprtega z zaupanjem v Božjo pomoč. Da se zakonci na pot gradnje edinosti ne bi odpravili brez »gradbenega načrta«, smo pri Družini in Življenju pripravili nov letnik gradiv za zakonske skupine z naslovom: Gradiva edinost.

Letnik obsega osem lekcij, v katerih bosta zakonca spoznavala, v čem sta si različna in kako v tej različnosti graditi edinost. Pri tem jima bodo v pomoč pričevanja zakonskih parov, ki ostajajo tudi v tem letniku dodana vrednost gradiv, ter izkušnje ostalih zakoncev, s katerimi se srečujeta v zakonski skupini.

Gradiva bodo na voljo v prvem tednu novembra.

Priporočeni dar za en izvod je 6 evrov.

Vse zakonske skupine, ki že nestrpno pričakujete nov letnik, prosimo, da čim prej vnesete naročilo.

POVEZAVA DO NAROČILNICE

Gradiva so natisnjena v obliki »delovnega zvezka« in zasnovana tako, da vključujejo tudi osebno delo, zato naj ima vsak od zakoncev svoj izvod gradiva. Ne pozabite naročiti tudi enega izvoda za duhovnega spremljevalca skupine.

Z željo, da bi bili »gradbeni projekti« v naših zakonih zgrajeni na trdnih temeljih, nad vas kličemo Božjega blagoslova in želimo uspešno delo.

 

Ekipa za gradiva DiŽ

 

 

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja