Bili smo na zakonskem vikendu!

V prelepem okolju Koprivnika se je konec januarja odvijal nepozabni duhovni vikend naše zakonske skupine z družinami. Zakonci smo spoznavali preroka Jona, s katerim je imel Bog posebne načrte. Skozi razmišljanje sta nas popeljala zakonca Bačar, ki sta nam predstavila zgodbo preroka Jona, njegovo poklicanost, pomembnost poslanstva, kesanja …

Otroci so preko zgodbe o Ostržku spoznavali prave vrednote življenja. Na Koprivniku nas je pričakala snežna pravljica, v kateri so še posebej uživali otroci. Na sobotno dopoldne nas je obiskal tudi naš župnik in skupaj smo se odpravili s Pokljuke na planino Uskovnica, kjer smo imeli priložnost za snežne radosti.

Naš edinstven prispevek?

Zvečer sta nas obiskala zakonca Simona in Matej Cepin, ki sta z nami delila svojo življenjsko zgodbo. Skozi osebne izkušnje sta nas vse nagovorila in spodbudila k razmišljanju o našem poslanstvu, vlogah, ki jih imamo v življenju, in o tem, kaj je naš edinstven prispevek k boljšemu svetu. S svojo prisotnostjo in petjem smo sodelovali pri sobotni in nedeljski maši.

Zakonski vikend nas je obogatil in povezal, saj smo se lahko umaknili pred vsakdanjim vrvežem in se posvetili svojemu zakoncu ter utrdili vezi med nami. Domov smo se vrnili hvaležni in okrepljeni z Božjo močjo, ki nam pomaga pri premagovanju vsakodnevnih preizkušenj.

Zapisala: Jasmina S. Tomašič


Kako pa ste vi preživeli počitnice? 😉

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja