Nova številka revije namenjena temi gradnje edinosti

Prihodnji teden bo izšla nova številka revije Družina in Življenje. V letošnjem letu (ki je jubilejno za nas, saj praznujemo 20 let), smo se želeli tudi v reviji posvetiti bistvenim temam, ki se tičejo naših življenj in ki najbolj pripomorejo h gradnji dobrega odnosa med možem in ženo.

Zato smo prvo letošnjo revijo posvetili temi sporazumevanja, druga je bila domovinsko obarvana, tretja letošnja številka pa se bo posvetila temi edinosti med zakoncema, ki je pogosto slabo poznan ali napačno razumljen pojem med zakoncema.

V tokratnji številki boste med drugim lahko prebrali

Tri članke na temo Najina edinost: Naloga moža je, da ne izgubi svojega bistva, hkrati pa dopolnjuje svojo ženo od Francija Šinkarja, Nama bo sploh kdaj uspelo biti edina? od Mete Zajec Bevk in Za edinost potrebujemo pogum od duhovnika Rafka Klemenčiča.

K Našemu pogovoru smo povabili Julijo Pelc, psihoterapevtko in gestalt terapevtko, ki je bila letos tudi gostja duhovnih tednov za družine v Veržeju.

V rubriki, v kateri spoznavamo Sveto pismo bo predstavljen članek Sama Skralovnika iz Bibličnega gibanja, ki je pisal o kulturi spora v Svetem pismu.

Aleš Čerin pa je napisal odgovor na vprašanje bralca, ki ga je zanimalo, kako izboljšati spolno življenje v zakonu, kjer je že nekaj časa “sušno”.

Če revije še ne prejemata …

… jo lahko naročita TUKAJ, hkrati pa bosta prejela tudi katero od prejšnjih številk 🙂

 

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja