Nov letnik gradiva za zakonske skupine: Odkrijva nekaj več!

,

Se v vaši zakonski skupini sprašujete, katero gradivo boste letos predelovali? Na voljo je nov letnik gradiva z naslovom Odkrijva nekaj več!

Komu je gradivo namenjeno?

  • Vsem novejšim zakonskim skupinam, ki ste že predelali prva dva prenovljena letnika Izboljšajva sporazumevanje in Gradiva edinost (če ju še niste, ju lahko naročite tukaj)
  • Vsem drugim zakonskim skupinam, ki iščete povsem novo gradivo.

Gradivo že lahko naročite TUKAJ.

Kakšna je vsebina novega letnika?

Gradivo Odkrijva nekaj več ponuja osem vsebinsko povsem novih tematik, ob katerih se boste v vaši zakonski skupini lahko pogovarjali o temeljnih vprašanjih za vajin odnos in odnos z Bogom, obogatenimi s čudovitimi osebnimi zgodbami zakonskih parov:

  1. Ustvarjena za ljubezen
  2. Božje ljubezensko pismo
  3. Najin kaos
  4. Vesela novica za naju
  5. Odparkirajva se
  6. Kakšen je moj Bog?
  7. Hodiva za Jezusom
  8. Poslana sva

Gradivo je že v tisku, zato vas vabimo, da ga naročite preko povezave na NAROČILNICO. Poslali vam ga bomo v najkrajšem možnem času.

V primeru, da bi gradivo lahko osebno prevzeli v Ljubljani ali Krškem, vpišite to v opombo (Katero zakonsko skupino obiskujeta) v naročilnici in dogovorili se bomo za osebni prevzem.

Na e-naslov boste prejeli tudi e-vodič za voditeljske pare s komentarji, dodatnimi spodbudami, idejami, pričevanji in razlagami k posameznim poglavjem in vprašanjem.

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja