Zakaj nekateri nimajo korajže, da bi se udeležili vikend seminarja?

Žalosten sem, ko slišim mlade zakonce, ki tarnajo, da zaradi otrok nimajo časa zase, da morajo biti z otroki in si ne smejo privoščiti vikenda. Kakšna zmota, laž in zavajanje! Prav zaradi otrok si morata starša vzeti čas zase. Prav zaradi otrok morata imeti čas za »inventuro« svojega odnosa, za pogled na prehojeno pot in za nove načrte, za polnjenje baterij oziroma za »menjavo gorilnih elementov«. Če tega ne storita, njun odnos oslabi oziroma pregori – ostaneta praznih rok. Kajti največ, kar lahko starša data svojim otrokom, je njuna edinost in njuna ljubezen. Zato si je za edinost vredno prizadevati.

Kaj je vikend seminar za zakonce in zakaj je tako potreben?

Ste zaradi oslabelega akumulatorja že kdaj »porivali« avtomobil ali ga spuščali po hribu navzdol? Ste pri tem uživali? Najbrž ne. In kaj ste storili? Nekajkrat ste akumulator morda še napolnili, potem pa tudi to ni zaleglo, zato ste kupili novega. Podobno je v zakonu. Ko »akumulator« najinega odnosa oslabi, ga je treba zamenjati. Mnogi zakonci so po seminarju rekli, da seminar ni bil le polnjenje pač pa »zamenjava« akumulatorja.

Zakaj se nekateri bojijo vikend seminarja?

Predvsem iz nevednosti – nimajo podobnega izkustva in ne vedo, kaj jih čaka:

  • Nekateri mislijo (predvsem moški), da bodo morali pred kom opisovati svoje občutke ali zagovarjati svoja stališča. Ne, tega ne bo treba – ni nobenih »debatnih skupin«!
  • Drugi mislijo, da bodo morali na seminarju ves čas moliti. Na seminarju je molitev osebna stvar vsakega posameznika, slovesna sobotna večerna maša, pri kateri zakonci obnovimo svoje poročne obljube, pa je posebno doživetje.
  • Kaj pa zasebnost in intima? Prav zato seminar pripravimo v čudovitem hotelskem kompleksu, da je vsakemu paru zagotovljena maksimalna zasebnost in intima.

Privoščite si »Nepozabne trenutke za vaju«!

Pred kratkim sem po TV spremljal oddajo, kjer so govorili o tem, kako vsakdanje obveznosti pogosto iz nas posrkajo vso energijo, tako da človek postane malodušen, brezciljen in brezvoljen, depresiven, vzkipljiv, agresiven, zdi se mu, da se je ves svet zarotil proti njemu, da se ne more več spočiti in zajeti sapo, da diha le še »na škrge« … Če ste tudi vi utrujeni in si želite malo miru, kakšne spodbudne misli, stiska roke, objema, malo nežnosti, malo tišine v lepem okolju, malo sprostitve …, vas vabimo, da se odločite in se prijavite na Vikend seminar za zakonce Nepozabni trenutki za naju. Zakaj? Zato, ker je Vikend seminar več kot dopust – je velika življenjska pridobitev, je infuzija novega upanja in novih moči, nove ljubezni in nove predanosti …, je nova priložnost za nov začetek, je nepozabno izkustvo, ki ga je vredno doživeti. Prepričan sem, da svoje odločitve ne boste obžalovali.  

V letu 2015 se nam lahko pridružite v enem od naslednjih TERMINOV.

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja