Vsi jesenski seminarji so ODPOVEDANI

Zaradi situacije s pospešenim širjenjem novega koronavirusa v Sloveniji, smo se odločili, da vse jesenske seminarje odpovemo.

Pri tako velikem porastu okužb v zadnjem času je namreč izredno težko predvideti zadostno število udeležencev (pričakovati je veliko odpovedi zaradi bolezni, odrejene karantene za odrasle ali otroke, ki posledično ostanejo brez varstva, dodatni ukrepi države …).

Prav tako pa je kljub doslednemu izvajanju vseh varnostnih ukrepov nemogoče povsem preprečiti možnosti okužbe na seminarjih, saj vemo, da se okužba širi še preden se pri osebi pojavijo prvi bolezenski znaki, zato menimo, da bi bilo vendarle neodgovorno v dani situaciji speljati seminarje.

Spletni seminar in molitvena naveza

Kot smo že napovedali, bo nadaljevalni seminar Skozi puščavo v svobodo na voljo tudi kot spletni seminar. Žal pa točnega termina za zdaj ne moremo napovedati, saj je trenutno tudi več kot polovica naše ekipe zbolela in je čas okrevanja zaenkrat še pod vprašajem.

Vse pa prisrčno vabimo, da se nam pridružite v redni molitvi vsaj ene desetke rožnega venca na dan in svojo zavezo potrdite z vpisom v tabelo (POVEZAVA NA TABELO) ter tako ostanemo povezani v molitvi za zdravje in mir v srcu in narodu.

Foto: Pvproductions

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja