Korona biseri (1): Revija Božja beseda v maju BREZPLAČNO, poklon Andrewu Lloydu Webbru …

Vsake toliko bomo zbrali “korona bisere” – kar pomeni nekaj dobrega za zakonce in družine – in jih podelili z vami. Seznam se bo dopolnjeval. Večkrat se vrnite na ta članek.

Revija Beseda med nami v maju BREZPLAČNO

Takole nam je pisala Barbara Kastelec, Koordinatorka revijalnega programa, založbe Družina: “Marijino življenje ostaja skrivnostni navdih milijonom ljudi po svetu, tako kot ona lahko tudi mi premišljujemo božjo besedo in uresničujemo božjo voljo. Mednarodna katoliška revija Beseda med nami je maja prosto dostopna vsem, zato lahko razmišljanja ob božji besedi za vsak dan uporabite kot šmarnično branje ali pa kot del vaše večerne oz. jutranje molitve.

Tudi zakonci, ki se zbirate v okviru DiŽ-a, lahko ves mesec maj spremljate razmišljanja, uvodoma pa boste našli tudi življenjsko zgodbo blaženih zakoncev  Luigija in Marie Beltrame Quattrocchi Woodeene Koenig-Bricker in Kathryn Elliott.

Brezplačen dostop do majske številke

Na voljo so tudi BREZPLAČNI OGLEDNI IZVODI revije, ki vam jih pošljemo na dom: 01 360 28 28, narocila@druzina.si, Založba Družina.”

Poklon Andrewu Lloydu Webbru v Royal Albert Hall (CELOTNA PREDSTAVA)

Od danes, petka ob 20.00 pa do nedelje do 20.00 si bo moč ogledati praznični poklon Andrewu Lloydu Webbru, v živo iz Royal Albert Hall.

Priznani umetniki bodo izvajali najbolj znane hite iz produkcij kot so Starlight Express, Evita, Cats, Phantom of the Opera, Jesus Christ Superstar in druge.

Povezava: https://www.youtube.com/watch?v=SqKH-gLoDbQ

Veliko lepih glasbenih trenutkov vama želimo.

Domov – film o Božjem služabniku Alojziju Kozarju

Vabimo vaju, da si pogledata kratki film o nekaj najpomembnejših trenutkih Božjega služabnika Alojzija Kozarja, ki je nastal v produkciji Studia Siposh.

Takole pravijo: “Domu pripadamo. Doma smo tam, kjer smo, kakršni smo, v polnosti našega prebivanja. Doma je sreča, doma je ljubezen, domov se radi vračamo. Misel na dom nam na poteh življenja daje smer in vliva upanje.”

V filmu spremljamo Lojzeta Kozarja na njegovih poteh, ki so v prizadevanju da bi Bogu v Odrancih postavil dom, krenile skozi trpljenje in preizkušnje. Prehoditi jih je mogel, ker je vedel, da se bo na koncu vrnil k Njemu – domov.

Več o filmu in o Alojziju Kozarju

Zakaj možje težko sodelujemo v pogovoru z ženo?

Zaradi hitrosti jezika 🙂 Poslušajte te dame do konca videa!

Migajte tudi v karanteni. S sozakoncem.

Foto: Izrez zajema zaslona, Facebook (Mona Lisa)

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja