DiŽ-evci smo veseli in družabni ljudje

, ,

Družabno-kulinarično-plesni večer v hotelu Dolenj’c je uspel v vseh pogledih. Toliko nasmejanih, zadovoljnih in zaljubljenih parov na kupu ne vidiš prav pogosto. In to ne samo mlajših, precej nas je bilo tudi z daljšo zakonsko kilometrino.

Živahno plesišče na vseslovenskem srečanju

Na začetku je bilo kar nekaj presenečenih obrazov, objemanja in stiskov rok v smislu:

»Kaj pa vidva tukaj delata?«
»Ja, plesat sva prišla.«

In bilo je kaj videti! Ves večer polno plesišče, na katerem ni manjkalo zaljubljenih pogledov in romantičnega vzdušja. Še Gašper Rifelj, ki je skrbel za plesno glasbo, je začudeno in zadovoljno opazoval nenehno dogajanje na plesišču.

Za slastno večerjo in vrhunsko postrežbo je poskrbelo osebje hotela Dolenj’c. Med plesom pa ni manjkalo druženja in pogovorov z bolj ali manj poznanimi pari. Bilo je res vseslovensko srečanje, saj smo bili zastopani od Primorske do Štajerske in od Koroške do Bele krajine. In Gorenjci.

Svetu kažemo lepoto poročenosti

Spet se je pokazalo, kako smo žejni odnosov in željni povezovanja med podobno mislečimi ljudmi. Na dogodku pa nismo bili prisotni samo DiŽ-evci; med nami so bili tudi drugi zakonci, ki si želijo podobnega druženja in posredno tudi delati na zakonskem odnosu.

Današnjemu svetu kažemo lepoto poročenosti – aktualna je tudi danes!

Po polnoči, ko se je z valčkom naš plesni večer končal, smo kar obstali na plesišču v želji, da bi večer še kar trajal. Pa se nas je Gašper »usmilil« še z enim valčkom, ob katerem smo s soglasnim petjem in vriski res dali piko na i našemu večeru.

Poslovili smo se z željo, da takšna druženja postanejo tradicionalna. Ali kot je zapisala v komentarju naša Meta, da se ponovno dobimo na »Nepozabnih trenutkih II.«

Slavko in Saša

P.S. Potrudili se bomo to željo kmalu izpolniti. ?

Ujeto v objektiv

Foto: Matjaž Maležič

Foto: Slavko Štern

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja