Prvi plesni zakon večer … in gotovo ne zadnji (FOTO)

,

Ob 20-letnici Družine in Življenja je Sv. Duha čutiti za vsakim vogalom in je zagotovo On zaslužen, da nam je vdihnil idejo o plesnem zakon večeru.

Najino skupno pot, poleg vere, zaznamuje ples. S plesom me je Rok, še kot fant, osvojil in za večno kupil mojo ljubezen. Kljub malim otrokom, sva še vedno uspela tu in tam obuti plesne čevlje in jih prezračiti na plesišču.

Ko pa je vstopila bolezen, pa sva plesala le še v Božjem objemu. Takrat sem se spraševala, kje sem še jaz, če sploh še moj jaz obstaja. Sedaj vem, nisem bila več jaz, saj sva bila vedno najmanj dva, jaz in On, ki me je nosil skozi celotno pot.

V zahvalo Njemu in po Njegovem navdihu, ki je plesal z nama, je nastal tudi ta čudovit 1. plesni zakon večer

Zdelo se nama prav, da še koga spodbudiva, da se veseli življenja v izobilju, ki nam ga daje On.

Nisva vedela, kakšen bo odziv, rekla sva si morda 10, 20 parov, potem pa se je najina številka kar potrojila. Šestdeset parov! Neverjetno. Sto dvajset zakoncev, ki vedo, da tudi s povabilom na zmenek gradijo odnose, za katere je vredno živeti in jih v dobri družbi dajati naprej.

Na plesu je bila Njegova energija tako intenzivna, da je sijalo na obrazu vseh parov. Vesela sva, da sva in smo del Družine in Življenja, da so se nam pridružili tudi nekateri pari, ki so bili prvič v naši družbi, pa se to sploh nikjer ni videlo, ker smo vsi en ud.

Na fotografijah pa poglejte, kako lepo je za presenečenje poskrbela Cvetličarna Omers. Iskrena hvala!

Odločili smo se, da plesni zakon večer ne sme biti samo enkraten dogodek, saj so se pari poslavljali z besedami: »Hvala.« In: »Saj bomo ponovili, kaj ne?« Tako lahko v nadaljevanju pričakujete drugega že v mesecu oktobru.

Redno spremljajte našo spletno stran in novice, da bo zmenek zagotovljen. Tako boste prišli lahko na vrsto tudi tisti, ki tokrat niste dobili prostega mesta.

Avtor: Marija Mohar

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja