NOV TERMIN in LOKACIJA nadaljevalnega seminarja Pomagajmo nositi bremena drug drugemu

Zaradi velikega povpraševanja in ker se je ponudila možnost nove lokacije, razmišljamo, da bi razpisali nov termin za nadaljevalni seminar Pomagajmo nositi bremena drug drugemu, ki ga vodita Dani in Vilma Siter (več o vsebini seminarja, si lahko prebereta TUKAJ). Vsi dosedanji jesenski termini so namreč polni, veliko ljudi pa je tudi na čakalnih listah.

V hotelu Malin na otoku Krku (Malinska), kjer bomo spomladi prvič imeli tudi vikend seminar Nepozabni trenutki za naju, se je odprla možnost za nadaljevalni seminar (do 40 parov) v terminu od 6. do 8. decembra.

Do sedaj so se vsi nadaljevalni seminarji odvijali v Crikvenici, zato bi to bil prvi tovrstni seminar organiziran v hotelu s štirimi zvezdicami. Cena je zelo ugodna in bi za celoten vikend (torej kotizacija + namestitev v hotelu z dvema polnima penzionoma ter turistično takso) znašala cca. 200 € (cena je še v dogovoru, ne bo pa večjih odstopanj).

Kaj pa otroci?

Skušali bomo poskrbeti tudi za varstvo otrok, vendar priporočamo, da si zakonca vzameta čas samo za vaju in si varstvo organizirata doma. Poleg tega v hotelu ne bomo sami (bodo še drugi gostje), zato je lahko takšno bivanje nekoliko bolj stresno za mlade družinice, kot denimo v Crikvenici, kjer smo v Life centru vedno sami. Imajo pa v hotelu izjemno lepo igralnico, kar je gotovo zelo priročno.

Doplačila za vikend za otroke: otrok do 3 leta gratis, od dopolnjenega 3 do 12 let – 30 €, od dopolnjenih 12 let do 18 leta – 52,50 €.

Seminar bo organiziran le v primeru zadostnega števila prijav

Zato sedaj zbiramo le informativne prijave, ker moramo hotelu čimprej sporočiti (do 7.10.), ali bomo seminar organizirali ali ne. Prosimo, da se vsi resni interesenti čimprej javite Eriki na erika@diz.si ali na telefonsko številko 041 459 666.

V primeru zadostnega števila prijav bomo odprli prijavnico na naši spletni strani, o kateri boste obveščeni in boste povabljeni, da jo izpolnite ter se prijavite na seminar.

 

Nadaljevalnega seminarja se lahko udeležita le, če sta že bila na našem vikend seminarju Nepozabni trenutki za naju.

0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja