Nepozabni trenutki za naju

Pogosta vprašanja

Komu je seminar namenjen?

Seminar je predvsem namenjen vsem poročenim parom, ne glede na to, koliko časa so poročeni. Na seminarjih se zbere pisana družba – od mladoporočencev do zlatoporočencev.

Kaj pa če nisva cerkveno poročena ali sploh nisva poročena?

Vikend seminar ni namenjen zgolj cerkveno poročenim zakoncem ali civilno poročenim parom, pač pa tudi neporočenim, ki bivajo skupaj, imajo otroke … Zavedamo se, da je vsako sobivanje moškega in ženske izziv in da se moremo tega naučiti. Menimo, da je odnos živ, potreben pozornosti in nege. Opozoriti je treba le, da bodo neporočeni pari med sobotnim obredom obnovitve poročnih obljub prejeli blagoslov, obljub pa pač (še) ne bodo mogli obnoviti.

Kaj če sva šele zaročena? Kaj pa če sva še fant in dekle?

Seminar ‘Nepozabni trenutki za naju’ prinaša odlične vsebine za vsakogar, ki je v resni zvezi.

Kaj v resnici pomeni ‘nepozabni trenutki za naju’?

Veliko udeležencev seminarja odhaja domov z mislijo: “Ko bi se tega seminarja udeležila že prej!” Izkušnja s seminarja je tako močna, da veliko parov “prizna”, da so bili ‘nepozabni trenutki za naju’ začetek resnega dela na odnosu.

Ali seminar deluje?

Imamo na stotine pričevanj zakonskih parov, ki so obogateni s spoznanji s seminarja začeli pot nenehnega prizadevanja za dober odnos med možem in ženo.

Kakšne so koristi ‘nepozabnih trenutkov za naju’?

Seminar je najprej priložnost, da svojo ženo ali moža preprosto popeljete iz vsakdanjosti življenja v lepo okolje, kjer se lahko posvetita le drug drugemu. Tak seminar ustvari priložnosti za pogovor med vama – o temah, ki se jih do sedaj nista mogla lotiti. Oba vesta, da so take teme pomembne za izboljšanje vajinega odnosa, kar ima velik vpliv na otroke. Na seminarju bosta od izkušenih zakonskih parov slišala zgodbe iz resničnega življenja, ki vama bodo pomagale osvetliti vajin odnos.

Sva že bila na ‘Nepozabnih trenutkih za naju’. Lahko prideva še enkrat? Bo enako?

Izkazalo se je, da mnogi pari pridejo večkrat na seminar. Preprosto zato, ker jim je všeč vzdušje in ker kljub enaki “hrbtenici” seminarja, vedno slišijo drugačne poudarke – zato, ker so nagovori nadgrajeni z novimi izkušnjami ali zato, ker medtem zakonca sama napredujeta v odnosu.

Kaj pa otroci?

Menimo, da otrok najbolj potrebuje starša, ki se razumeta in se imata rada. Udeležba na seminarju je velik korak v tej smeri. Priporočamo, da za otroke uredita varstvo, da se bosta lahko zares posvetila drug drugemu.

In najmlajši?

Izjema so dojenčki in zelo majhni otroci, ki še ne morejo brez mame. Ti so lahko z vami in zanje poskrbite sami. Lahko pa s seboj pripeljete nekoga (sestro, nečakinjo, babico …), ki ga je otrok vajen, in bo poskrbel zanj.

Medgeneracijski namig

S seboj lahko pripeljeta tudi dedka in babico, ki bosta uživala v družbi vnučkov, vidva bosta pa brez skrbi uživala na seminarju. Dedek in babica plačata le nastanitev s popustom, ki je dogovorjen za udeležence seminarja.

Kdaj lahko prideva v hotel, kdaj se seminar začne in kdaj se konča?

Seminar se začne v petek ob 17.30, a se je treba prej namestiti v sobo in registrirati. Veseli bomo, če pridete pred 16. uro, ko se odpre registracija. V sobo se lahko namestita že ob 13. uri. Seminar se konča v nedeljo po kosilu ob 14. uri.

Kako se lahko prijaviva?

Izpolnita spletno prijavnico, vpisali vaju bomo na seznam udeležencev seminarja in vama poslali vse potrebne informacije.

Kaj se bo zgodilo potem ko se prijaviva?

Po prijavi vama pošljemo podatke za plačilo akontacije (po ceniku), v tednu pred seminarjem pa bosta po pošti prejela natančna navodila. Prispevek za polni penzion in turistično takso (po ceniku) bosta poravnala na recepciji hotela. Rezervacijo hotela uredimo mi. V tednu pred seminarjem bosta po pošti prejela vabilo s podrobnimi navodili.

Kaj je vključeno v ceno?

V ceno je vključena kotizacija (priprava in izvedba seminarja, gradiva, drugi materiali) in dva polna penziona v hotelu skupaj s turistično takso. Poglejta si cenik.

Ali lahko seminar komu podariva?

Seveda. Lahko ga lahko podarita v obliki darilnega bona. Seminar je izvrstno darilo za rojstni dan, obletnico poroke za starše, sinove in hčere, brate in sestre, druge sorodnike, prijatelje, sodelavce, …

Darilni bon je tudi lepo poročno darilo, darilo ob rojstvu otroka, darilo izkazovanja pozornosti ali znamenje hvaležnosti. Lahko je tudi preprosto darilo za zakonca ki sta v stiski in bi jima rada pomagala pri izboljšanju odnosa.

Darilni bon lahko naročita preko spletne povezave (poiščite najbolj primeren termin in lokacijo seminarja in izpolnita prijavnico ‘Naročam darilni bon’). Če obdarovancema termin ali lokacija ne bosta ustrezala, ju bosta lahko spremenila.

Če imate kakšno vprašanje prosimo pišite na erika@diz.si ali pokličite 041 459 666 (Erika Novak).

Kaj pa če takrat zboliva ali pride kaj vmes ali sva si premislila?

Če bi se zgodilo, da kdo od vaju zboli ali pride vmes kaj resnega, lahko izbirata med temi možnostmi:
a) Registracijo lahko preneseta na drug par: sporočita podatke para (brez dodatnih stroškov).
b) Registracijo lahko preneseta na drug termin: sporočita na kateri termin bi rada prenesla (brez dodatnih stroškov).
c) Če si premislita in ne bi prišla na seminar, se lahko odjavita do 14 dni pred začetkom seminarja (dobita povrnjeno akontacijo). Če se odjavita po tem roku, vama žal akontacije ne moremo povrniti.

Nisva še dobila vseh informacij …

Za dodatne informacije pišite na erika@diz.si ali pokličite 041 459 666 (Erika Novak).