“Kako izgledajo vaše zakonske skupine? Kaj sploh je DiŽ?”

Pogosto voditeljski pari in udeleženci zakonskih skupin ali DiŽ-evih seminarjev naletijo na takšna in podobna vprašanja in velikokrat se tu zatakne. Nič več.

Imamo tris novih zloženk!

V želji po lažji predstavitvi Družine in Življenja ter zakonskih skupin, ki delujejo pod našim okriljem, smo poleg zloženk za temeljni seminar izdali še predstavitveno zloženko z osnovnimi informacijami, ki bo v pomoč vsem, ki se sprašujejo, kaj, zakaj in kako deluje DiŽ, ter zloženko z osnovnimi podatki o delu v zakonskih skupinah in o tem, kako se pridružiti zakonski skupini.

Resnično naše zloženke

Za novo podobo zloženk (tudi prenovljene za temeljni seminar) je zaslužna naša Katarina Lajevec, na kar smo še posebej ponosni, saj sta oba z možem Klemenom dolgoletna sopotnika DiŽ-a. Klemen je poleg Aleša Čerina prispeval tudi večino fotografij, na katerih boste videli mnoge obraze DiŽ-evih zakoncev in družin, zato so to res naše zloženke v pravem pomenu besede, za katere se še posebej zahvaljujemo tudi zakoncem Tikvič, Nuč, Zamuda, Brozovič, Halas in mnogim drugim, ki ste s sliko in besedo pripomogli k sooblikovanju.

Resnično vaše zloženke

Zloženke so v teh dneh že prispele po pošti na naslove naših voditeljskih parov, ki jih bodo razdelili zakoncem v zakonskih skupinah. Ti pa jih bodo delili naprej.

Vabimo tud vse vas, da si jih priskrbite in jih delite ljudem, za katere verjamete, da jim bodo te informacije prišle prav.

Ne želimo, da ostanejo te zloženke “pozabljene” nekje v temnem kotu kakega (pa čeprav posvečenega) prostora, pač pa želimo da jih dajete naprej. Osebno. Iz roke v roko. S povabilom in priporočilom.

In iskrena hvala vsem, ki ste del DiŽ-eve velike zgodbe, ki jo skupaj ustvarjamo že več kot 18 let!

Naročite komplet zloženk: Predstavitev, Zakonske skupine, Temeljni seminar

  • Zgoraj vpišite, koliko kopletov zloženk želite naročiti (pošiljamo samo vse tri zloženke v kompletu).
0 komentarjev

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja