Nepozabni trenutki za naju

Ste tudi vi preobremenjeni in preutrujeni?

Čutite, da vam zmanjkuje moči, ko jo najbolj potrebujete? 

Nujno potrebujete odklop, odmik od delovnega vrveža, malo romantike …?

Če ste na gornja vprašanja odgovorili pritrdilno, si oglejte kratek film o temeljnem vikendu seminarju Nepozabni trenutki za vaju!

 

Podarite si Nepozabne trenutke za naju in se nam pridružite preko spodnje prijavnice:

Dodatne informacije

Če želite seminar Nepozabni trenutki za naju podariti prijatelju, lahko naročite darilni bon. Vse potrebne informacije o cenah seminarjev najdete v rubriki razpored seminarjev

Temeljni vikend seminar za zakonce Nepozabni trenutki za naju je odmik od vsakdanjih obveznosti in je čas, ki ga zakonca podarita drug drugemu. To je čas, ko se lahko pogovorita o stvareh, za katere sredi prenatrpanega delovnika ni časa.

Seminar sestavljajo nagovori in pričevanja zakoncev, ki govorijo o težavah, s katerimi se pari srečujemo vsak dan.

Večini predavanj sledi pogovor v dvoje. Zakonca gresta lahko na sprehod ali v svojo sobo in se pogovarjata o stvareh, ki sta jih slišala med predavanjem. V pomoč so jima vprašanja, ki se nanašajo na temo predhodnega predavanja.

Kdo so predavatelji na seminarju?

Predavatelji na seminarju so zakonski pari, ki se, tako kot mi vsi, ki živimo v odnosu, dnevno spopadajo z izzivi sobivanja. Ti zakonci so se odločili, da se želijo boriti za dobro svojih družin in zoper odtujenost; da želijo graditi edinost. Prisoten je tudi duhovni asistent (duhovnik), ki je vsakemu paru oziroma posamezniku na razpolago za osebni pogovor (spoved), za udeležence seminarja mašuje in vodi slovesnost obnovitve poročnih obljub.

Kakšne so vsebine seminarja?

Vsebine seminarja so enake, kot vsebine vsakdanjega zakonskega življenja:

Pogosta vprašanja 

1. Komu je namenjen seminar?

Seminar je namenjen poročenim parom, ne glede na to, koliko časa so poročeni. Namenjen je tudi tistim, ki živijo v zunajzakonski skupnosti, pa želijo svoj odnos nadgraditi, osvežiti in poživiti.

2. Kje pripravljate in izvajate vikend seminarje za zakonce?

Vikend sminarje za zakonce Nepozabni trenutki za naju izvajamo v Njivicah na oktoku Krku v Hotelu Beli Kamik ter na Rogli v Hotelu Rogla.   

3. Kako oziroma pri kom se lahko prijavimo?

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice. Za dodatne informacije pišite na: erika@diz.si ali pokličite 041 459 666. 

Ko se prijavite preko spletne prijavnice vam pošljemo podatke za plačilo akontacije, v tednu pred seminarju pa boste po pošti prejeli natančna navodila kdaj in kje natančno se bomo srečali. 

4. Ali vikend seminar lahko podarimo?

Seveda. Vikend seminar lahko podarite z Darilnim bonom. Seminar je lahko izvrstno darilo za: rojstni dan, obletnico poroke za starše, sinove in hčere, brate ali sestre, prijatelje, sodelavce, druge sorodnike ..., lahko tudi kot poročno darilo, darilo ob rojstvu otroka ali zgolj pozornostno darilo - znamenje vaše hvaležnosti ...

Darilni bon lahko naročite preko spletne povezave ali na telefon: 041 459 666.  

5. Kaj pa neporočeni pari?

Vikend seminar ni namenjen zgolj zakoncem, pač pa je namenjen tudi neporočenim parom, ki dalj časa bivajo skupaj, imajo otroke ... Zavedamo se, da je vsako sobivanje dveh oseb velik izziv. Menimo, da je vsak odnos živ in potreben nenehne pozornosti in nege obeh. Osebnostnim in družinskim tragedijam največkrat botruje neznanje. Skoraj vsakdo med nami si lahko prizna, da za nego in gradnjo dobrih odnosov ni bil idealno usposobljen. Ker na tem področju vsi potrebujemo novega usposabljanja smo veseli, kadar se nam pridružijo tudi neporočeni pari. Opozoriti je potrebno le, da bodo med sobotnim obredom obnovitve poročnih obljub prejeli blagoslov, obljub pa pač (še) ne bodo mogli obnoviti.         

Nekaj izjav udeležencev seminarjev:   

Prosim, napišite vaš komentar

Obvezna polja so označena z *.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Showing comments 1 to 5 of 7 | Next | Last
Comment

Objavil: Blondie

Objavljeno: 11 05, 2017, 02:37:45


Sono dsanitized_by_modx& #39accordo con lsanitized_by_modx& #39istituzione di questa giornata!!!A causa di un vicino a cui &qv&;tsfuggiuaoquot; il volume del televisore alle 3 di notte, ho scoperto i tappi per le orecchie... Meravigliosa invenzione!!!

Comment

Objavil: EDITA KURENT

Objavljeno: 12 04, 2017, 22:33:20


Rada bi naju z možem prijavila na seminar na Rogli.

Comment

Objavil: Nataša

Objavljeno: 04 04, 2016, 11:14:40


Ponovno sem z možem lahko doživela nekaj lepega, nekaj kar naju je "potegnilo" iz rutine vsakodnevnega življenja. Nikoli do zdaj nisem razmišljala o možu, kot o darilu, ki mi ga je poslal Bog, o zaljubljenosti kot o ostanju raja na zemlji. Bilo je povedanega toliko lepega. Sprejela sva kar nekaj sklepov in Boga prosim, da nama jih bo pomagal uresničevati. Še najini otroci so opazili in dejali: "Nekam čudna sta prišla domov." Eden je celo vpračal, če se mi je pokazala Marija :). Toplo priporočam.

Comment

Objavil: River

Objavljeno: 19 03, 2016, 15:24:21


Gosh, I wish I would have had that <a href="http://utqyfxas.com">intofmarion</a> earlier!

Comment

Objavil: Deise

Objavljeno: 05 03, 2016, 11:39:02


SUSAN GOLDRICK pravi:Hi,I am interested in doing cntmuoimy service to pay off my tickets, can you please give me some information about how this works and how I can sign up, I already have a place that I can work the hours at, and would be interested in starting as soon as possible.Hvala vam.Susan M Goldrick D.O.B- April 8, 1967415-845-5650

Showing comments 1 to 5 of 7 | Next | Last

Če še niste registrirani se registrirajte in sodelujte z nami.

Registriraj se