Nenamerno brez otrok

Neplodnost je preizkušnja, ki v sodobni družbi ni redka. Pari, ki se soočajo z neplodnostjo se pogosto srečujejo z občutki sramu in osamljenosti. O neplodnosti je težko spregovoriti. Pogosto je težko najti sogovornika, ki bi te razumel ali bi celo sam hodil po poti te preizkušnje.

V želji, da bi pari, ki ne morejo imeti otrok, imeli varen prostor, kjer bi lahko spregovorili o svoji bolečini in stiski, prostor, kjer bi se lahko srečevali s podobnimi pari, jim želimo v Društvu Družina in Življenje stopiti vsaj kakšen korak naproti. V ta namen smo začeli pripravljati seminarje, delavnice  in srečanja, ki bi parom, ki so nenamerno brez otrok, pomagala, da se med seboj srečajo in drug drugemu pomagajo odkrivati smisel in novo upanje na prav posebni skupni življenjski poti.

Osnovni namen povezovanja je v tem, da se ne bi počutili sami, da bi drug ob drugem našli nove možnosti, ki bi vsem prinašale kvalitetno, lepo in polno življenje. Tako povezano in osmišljeno življenje bo vsem v oporo in občutek, da niso sami, da so med seboj povezani, jih bo spremljal v vsakdanjem življenju. V želji po nečem, kar bo vse bogatilo in bo prinašalo novo upanje, želimo prispevati nekaj novega in prepričani smo, da lahko k temu vsakdo kaj prispeva - že s tem, da je to, kar je.

Če se nam želite pridružiti, ali vas v zvezi z zgoraj omenjenim zanima kaj več, nam pišite na: siter.dani@gmail.com in poskušali vam bomo odgovoriti in vas obvestiti o naših srečanjih.


Če še niste registrirani se registrirajte in sodelujte z nami.

Registriraj se