Spletni seminarji

Pogosta vprašanja

Komu so spletni seminarji namenjeni?

Spletni seminarji so v prvi vrsti namenjeni zakonskim parom, ne glede na to, koliko časa so poročeni in ki si iz takšnih ali drugačnih razlogov lažje najdejo čas za takšno obliko seminarja. Dobrodošli vsi, ki jih tema seminarja zanima in bi se radi obogatili v gradnji odnosov: z Bogom, med vama, z otroki …

OPOZORILO: Udeležba na temeljnem seminarju Nepozabni trenutki za naju ni potrebna, je pa priporočljiva.

Kako bova dobila dostop do spletnega seminarja?

Dostop do spletnega seminarja vama bomo poslali po e-naslovih, ki sta ju vpisala v prijavnico. Po prejetem nakazilu in ob dnevu, ko se bo spletni seminar pričel, bosta imela časovno neomejen dostop do vseh nagovorov, video vsebin in gradiv (pdf izročkov) spletnega seminarja.

Kakšne so koristi spletnega seminarja?

Naši seminarji v živo potekajo na prijetni lokaciji, kjer se lahko posvetita drug drugemu, se o temah, ki jih morda sama težko načneta, pogovorita in s tem prihajata na ‘isto stran knjige’.

Zavedamo se, da fizičnega umika in druženja z drugimi pari pri spletnem seminarju ni, so pa ti lahko prav tako močna spodbuda, da v vajinem vsakodnevnem ritmu življenja prekineta rutino in si za nekaj dni (predlagamo ob večerih, ko gredo otroci spat, recimo), vzameta čas drug za drugega in skupaj pogledata video nagovore, se pogovorita, kaj zmolita in spoznanja ter sklepe s seminarja tudi takoj “preizkusita” v vsakdanjem življenju.

Poleg tega verjamemo, da ta oblika seminarja lahko celo bolj ustreza predvsem tistim zakoncem, ki težko najdejo čas (ali varstvo) za vikend odmik (bodisi zaradi narave dela, bolezni ali kateregakoli drugega vzroka), saj lahko nagovorom prisluhnita večkrat in v tempu, ki ustreza vama in vajini družini.

Vsebine seminarjev temeljijo na Svetopisemskih načelih in pričevanjih govorniških parov, ki so najprej preizkusili ta načela v svojem življenju in sedaj podajajo smernice naprej, da bi zakonci in družine gradili  ljubeče in spoštljive odnose.

Kdaj se seminar začne in kdaj se konča?

Spletni seminar je podobno kot drugi naši seminarji razpisan ob določenih terminih. Ko se vpišeta na seminar, bosta na datum, ki je objavljen kot pričetek seminarja, prejela vse povezave do video vsebin in gradiva (pdf izročkov).

Tako si lahko po lastni želji in v času, ki ga imata na razpolago, sama določita, kdaj bosta pregledala in predelala vsebino seminarja.

Priporočamo, da si nekaj dni zapovrstjo vsak večer pogledata en nagovor in se nato pogovorita ob danih iztočnicah. Tako bosta s seminarjem zaključila v parih dneh, seveda pa bosta imela časovno neomejen dostop do seminarja in si ga lahko (ponovno) pogledata kadarkoli.

Seminar bosta lahko “zaključila” tudi z webinarjem v živo z voditelji in ostalimi udeleženci na določen dan in uro, če je ta razpisan ob prijavi na seminar.

Kaj se bo zgodilo, potem ko se prijaviva?

Po prijavi vama pošljemo podatke za nakazilo, ki ga poravnata do navedenega datuma. Tako je vajina prijava uspešna in bosta do dneva pričetka seminarja prejela povezavo do vsebin spletnega seminarja.

POMEMBNO: V primeru, da plačila ne bosta izvedla, vajine prijave ne bomo mogli upoštevati.

Ali si lahko spletni seminar pogleda tudi samo eden od zakoncev?

Vsebina spletnega seminarja je namenjena OBEMA zakoncema in odsvetujemo, da bi si spletni seminar ogledala vsak zase ali celo le eden od zakoncev.

Spletni seminar vama je pri gradnji odnosa lahko v veliko pomoč, ne more pa biti nadomestilo za vajin pogovor in čas, ki ga namenita drug drugemu. Tako kot ne moreta biti poročena “vsak zase”, tudi ne moreta graditi odnosa “vsak zase”.

Čeprav spletni seminar vključuje in predvideva tudi nekaj osebnega dela, je to v prvi vrsti čas, ki ga posvetita drug drugemu, gradnji vajinega odnosa in gradnji odnosa z Bogom.

Kaj je vključeno v ceno?

V ceno spletnega seminarja so vključeni:

  • vsebinski video nagovori seminarja,
  • gradivo za seminar (pdf izročki),
  • srečanje “v živo” z voditelji seminarja (v primeru, da je razpisano),
  • možnost vprašanj in odgovorov,
  • tehnična izvedba, podpora in pomoč pri dostopanju do vsebin.

Kuhata pa sama 😉

Ali lahko spletni seminar komu podariva?

Spletnega seminarja ne moreta podariti zaradi narave izvedbe seminarja, če pa že imata darilni bon in bi ga rada koristila za spletni seminar, namesto običajnega, pa nam to lahko sporočita ob prijavi.

Prosimo tudi, da povezav (video nagovorov, spletne strani, kjer je objavljen seminar in pdf gradiv) ne delita naprej prijateljem in znancem.

Nisva še dobila vseh informacij …

Za dodatne informacije pišite na erika@diz.si ali pokličite 041 459 666 (Erika Novak).