Zakonska skupina

Narediva novo

Verjamemo, da sta dovolj pogumna, da bi v svojem kraju ustanovila svojo zakonsko skupino. To ni preveč težko. Mi vama bomo pri tem stali ob strani in vama pomagali.

Stopiva v stik: Z veseljem vama bomo pomagali pri snovanju nove zakonske skupine in vam pomagali najti voditeljski par. Pošljita e-pošto na mojca@diz.si ali nas pokličita na 041 245 162 (Mojca Nuč).

Razmisliva: Premislita, koga bi lahko povabila v novo zakonsko skupino: prijatelje, znance, zakonce iz vajinega kraja in tudi s širšega območja (primerno je cca. 25 km okoli mesta srečevanja). Poiščita primeren kraj srečevanja: župnijski dom, po domovih. Če je le mogoče, poiščita duhovnega spremljevalca: vaš župnik, kaplan, drug duhovnik, redovnik.

Moliva: Molita za bodoče člane zakonske skupine in za uspešen nastanek skupine.

Povabiva: Pokličita ali – še bolje – osebno obiščita bodoče člane zakonske skupine, jim predstavita način delovanja in jih povabita. Še bolje pa je, če se odločita organizirati pričevanje v vašem kraju/župniji. Mi vama bomo pri tem pomagali – zagotovili vama bomo primeren zakonski pričevalski par. Poglejta si, kako organizirati pričevanje.

Prvo srečanje zakonske skupine: Skupaj z voditeljskim parom določite datum in povabite zakonce.