Zakonska skupina

Prevzameva vodenje

V zakonu je treba delati in preverjeno dober način je zakonska skupina, ki jih imamo v Družini in Življenju preko 220. Hvaležni smo mnogim voditeljskim parom za odlično vodenje zakonskih skupin, hvaležni, da ste dobro, ki so ga prejeli, pripravljeni dajati naprej, hvaležni, ker želite omogočiti dobre odnose tudi drugim zakonskim parom. Za dobro njihovih otrok, vnukov in celotne slovenske družbe.

V Družini in Življenju se zavedamo pomena dobrega vodenja – z dobrim vodenjem zakonska skupina obstane, s slabim propade, zato vsaki novo nastali zakonski skupini za obdobje 1 – 3 let zagotovimo izkušen voditeljski par, da se zakonska skupina dobro vpelje v delo in polno zaživi. Voditeljskih parov pa imamo vedno premalo.

Če sta že nekaj časa v zakonski skupini, če sta pripravljena prevzeti vodenje zakonske skupine v bližini vajinega kraja, potem vaju vabimo, da se pridružita skupnosti voditeljski parov zakonskih skupin in povabili vaju bomo na usposabljanje Dajemo naprej!, ki ga organiziramo vsako leto v septembru.

Če pa sta se že udeležila usposabljanja Dajemo naprej! pa vaju vabimo, da v vašem kraju naredita novo zakonsko skupino.

Prevzela bi vodenje zakonske skupine

Pišita na mojca@diz.si.