Razpored seminarjev

Datum Seminar Kraj Informacije in prijave

Vikend seminarji NEPOZABNI TRENUTKI ZA NAJU

 
6. - 8. oktober 2017 Vikend seminar NEPOZABNI TRENUTKI ZA NAJU ROGLA Spletna prijavnicaVeč info: erika@diz.si (POLNO! Sprejemamo čakalno listo)
20. - 22. oktober 2017 Vikend seminar NEPOZABNI TRENUTKI ZA NAJU NJIVICE, otok KRK Spletna prijavnica, Več info: erika@diz.si (POLNO! Sprejemamo čakalno listo)
2018
6. - 8. april 2018 Vikend seminar NEPOZABNI TRENUTKI ZA NAJU ROGLA Spletna prijavnicaVeč info: erika@diz.si 
13. - 15. april 2018 Vikend seminar NEPOZABNI TRENUTKI ZA NAJU NJIVICE, otok KRK Spletna prijavnica, Več info: erika@diz.si 
11. - 13. maj 2018 Vikend seminar NEPOZABNI TRENUTKI ZA NAJU ROGLA Spletna prijavnicaVeč info: erika@diz.si 

Tematski vikend seminarji 

POMEMBNO! Tematski vikend seminarji so namenjeni parom, ki ste se že udeležili Temeljnega vikend seminarja Nepozabni trenutki za naju!   

13. - 15. oktober 2017 Tematski vikend seminar KO PRIDEJO PREIZKUŠNJE 
VERŽEJ, Penzion MAVRICA

Spletna prijavnica,

Več info: erika@diz.si (POLNO! Sprejemamo čakalno listo).  

27. - 29. oktober 2017 Tematski vikend seminar NAJIN ODNOS DO DENARJA   NJIVICE, otok KRK

Spletna prijavnica,

Več info: erika@diz.si

Nadaljevalni vikend seminarji za zakonce 

POMEMBNO! 

Nadaljevalni vikend seminarji so namenjeni parom, ki ste se že udeležili Temeljnega vikend seminarja Nepozabni trenutki za naju!   

3. do 5. november 2017 Nadaljevalni vikend seminar ČUJEČNOST SREDI VSAKDANJEGA HRUPA Crikvenica, Life Center Spletna prijavnica, Več info: erika@diz.si (POLNO! Sprejemamo čakalno listo)
17. do 19. november 2017 Nadaljevalni vikend seminar ČUJEČNOST SREDI VSAKDANJEGA HRUPA Crikvenica, Life Center Spletna prijavnica, Več info: erika@diz.si (POLNO! Sprejemamo čakalno listo)
24. do 26. november 2017 Nadaljevalni vikend seminar ČUJEČNOST SREDI VSAKDANJEGA HRUPA Crikvenica, Life Center Spletna prijavnica, Več info: erika@diz.si (POLNO! Sprejemamo čakalno listo)

Tisti, ki nimate možnosti spletne prijave, se lahko na vikend seminarje prijavite po telefonu: 041/459 666 (Erika).

 

CENE SEMINARJEV:

Temeljni vikend seminarji za zakonce NEPOZABNI TRENUTKI ZA NAJU 

OPIS NADALJEVALNIH SEMINARJEV:

Nadaljevalni seminar Iz mlačnosti v gorečnost

Kristjani se lahko vprašamo "Kakšno je navdušenje med nami?" Ga je sploh kaj, ali smo pogosto mlačni. Na seminarju bomo skupaj odkrivali kako premagati mlačnost, ki se je "zalezla" med nas. Spregovorili bomo kako se "opremiti" z navdušenjem. Ne bodimo "mlačni". Odločimo se in se prijavimo na seminar, da bomo skupaj zajemali iz neusahljivih studencev veselja in navdušenja!

Nadaljevalni seminar Teologija telesa Janeza Pavla II.: V preteklih letih smo že večkrat odkrivali zaklade Teologije telesa Janeza Pavla II. in vedno znova spoznavali, da vstopamo v »preddverje« velike skrivnosti, ki prinaša odgovore na temeljna vprašanja človeka tretjega tisočletja. Prav zaradi velikega bogastva, ki ga prinaša Teologija telesa Janeza Pavla II., smo se odločili, da bomo to témo vsako leto vsaj enkrat uvrstili na naš program. Vabimo vse tiste zakonce, ki se s to temo še niste srečali ali pa ste o tem že premišljevali in želite svoje védenje o Teologiji telesa osvežiti in ponovno poživiti, da se čim prej prijavite na ta seminar.        

 

  


Če še niste registrirani se registrirajte in sodelujte z nami.

Registriraj se