Podarimo vikend paket

Darilni bon za seminarGotovo ste tudi vi kdaj v zadregi in ne veste, kaj bi podarili vašim bližnjim ob obletnici poroke, rojstnem dnevu, ali kot pozornostno darilo v zahvalo za prijateljstvo oziroma dobro delo, ki vam ga je kdo storil.

 

Kaj je Darilni bon?

Darilni bon je naše osebno darilo ljubljeni osebi: sinu ali hčeri, staršem, bratom ali sestram, prijateljem, paru, ki smo mu bili poročna priča, sodelavcem ali sorodnikom … Ko nekomu podarimo Darilni bon, zanj oziroma zanju plačamo stroške vikend paketa (lahko v celoti ali v delnem znesku) – plačamo jima dva polna penziona v hotelu oziroma kraju, kjer je Temeljni ali nadaljevalni vikend seminar za zakonce, s čimer jima podarimo dvodnevno bivanje in izkustvo seminarja.    

 

Kdaj (ob kateri priložnosti) lahko podarimo Darilni bon? 

Darilni bon lahko podarimo ob skoraj vsaki priložnosti: kot poročno darilo mladoporočencema ali ob obletnici poroke (podarijo ga lahko poročne priče, starši otrokom ali otroci staršem …), za rojstni dan, dan mater in očetov, ob rojstvu otroka, kot pozornostno darilo (običajno poročenemu) sinu ali hčeri, bratu ali sestri, staršem ali prijateljem, kot zahvalo za neko uslugo ali dobro opravljeno delo, kot darilo sodelavcu ali zaposlenemu v vašem podjetju …   

Kako lahko naročite Darilni bon?

Darilni bon lahko naročite preko spletnega obrazca. V njem zapišete kdo, komu, ob kateri priložnosti podarja darilni bon in ostale osnovne podatke. Ko vpišete vse potrebne podatke in kliknete "submit", bomo darilni bon napisali in vam ga poslali na željeni način (po klasični ali e-pošti). Nato boste uredili vse potrebneglede plačila z go. Eriko. Za dodatne informacije pišite na: erika@diz.si oz. v dopoldanskem času pokličite na telefon: 041/459 666. 

Druga pogosta vprašanja:

Vsebina darilnega bona?

Darilni bon je vedno osebno darilo s posvetilom. Nanj napišemo komu bon podarjamo in namen – zakaj ga podarjamo. Gre za naše osebno voščilo paru ali posamezniku - podobno kot takrat, ko komu za praznik čestitamo po radiu.    

Darilni bon je vedno namenjen obema (zakoncema, oziroma partnerjema)!

Četudi bon podarjamo eni osebi (sinu ali hčeri, enemu od staršev ali prijatelju oziroma sodelavcu za rojstni dan ali drug praznik …), na bonu vedno jasno piše, da osebi – obdarovancu – podarjamo "romantični odmik" oziroma "duhovno izkustvo", ki ga bosta (mož in žena oziroma partnerja, ki živita skupaj, imata otroke, pa še nista poročena ...) skupaj izkoristila oziroma doživela.

Kaj se zgodi, ko je Darilni bon pripravljen?

Vsak darilni bon je posebej pripravljen (oblikovan) v skladu z željami naročnika. Ko je dogovorjena in običajno po telefonu dokončno usklajena vsebina Darilnega bona, darilni bon natisnemo na poseben papir in ga pošljemo na naročnikov naslov. Naročnik prejme darilni bon in ga ob posebni priložnosti izroči osebi (paru), ki ji je bon namenjen. Kaj imamo v mislih, ko rečemo »posebna priložnost«? Mislimo na praznovanje rojstnega dne ali obletnice, ali pa na dobro kosilo ali večerjo, ki jo naročnik Darilnega bona pripravi za obdarovanca in jima ob taki priložnosti bon izroči. Ko naročnik prejme Darilni bon, ga lahko sam aranžira, ali pa ga odnese v bližnjo cvetličarno, kjer ga strokovno aranžirajo in pripravijo kot darilo.

Kolikšna je cena Darilnega bona? 

Cena Darilnega bona je odvisna od kraja, kjer organiziramo Temeljni vikend seminar za zakonce. Če je Temeljni vikend seminar v hotelu (Hotel BELI KAMIK, Njivice, otok KRK), je cena Darilnega bona (v tej ceni je vse zajeto – plačani so vsi stroški za par) med 190 in 200 €, če pa je Temeljni vikend seminar v Celju pri Svetem Jožefu, je cena Darilnega bona (prav tako je v tej ceni vse zajeto – plačani vsi stroški za par) 160 €.

Kaj pa delno plačilo Darilnega bona?

Tudi delno plačilo Darilnega bona je možno. Kaj to pomeni? Če nekdo želi svojim bližnjim podariti Darilni bon, pa ne zmore sam plačati vseh stroškov, se lahko dogovorimo, da darovalec nekomu daruje Darilni bon v vrednosti 100 €. Razliko do polne cene seminarja obdarovanca plačata sama. Na ta način jima lahko pomagamo, da se lažje odločita, saj vemo, da se danes marsikdo prav zaradi finančnega stanja težko odloči za kaj takega – preprosto si vsak ne more privoščiti tega stroška.

POSEBNO OBVEDSTILO ZA DUHOVNIKE: Veseli nas, da nekateri duhovniki (župniki) vedno bolj spoznavajo, da je nastopil čas, ko bo treba več investirati v ljudi, kot v zidove in pozlate. Zato so začeli nekateri duhovniki svojim župljanom, ki na mnogih področjih župnijskega življenja žrtvujejo veliko svojega časa, znanja in naporov, poklanjati pozornostne nagrade. Ker farani svoje delo za župnijo opravljajo prostovoljno in zanj ne pričakujejo plačila, je lahko Darilni bon za Temeljni vikend seminar, ki se ga udeležita oba, mož in žena, zelo primerna nagrada. Večkrat smo lahko že slišali, kako so zakonci svojemu župniku za tako odločitev zelo hvaležni, saj na Temeljnem vikend seminarju obnovijo svoje poročne obljube in se v faro vrnejo še bolj vneti za delo in sodelovanje v farnem občestvu. Neredko prav taki zakonci sprožijo pobudo za ustanovitev nove zakonske skupine in pri organizaciji zelo zavzeto sodelujejo.

Če želite naročiti darilni bon, izpolnite vprašalnik na tej povezavi. Če vas v zvezi z Darilnim bonom in seminarji še kaj zanima, pokličite Eriko na GSM: 041 459 666.


Če še niste registrirani se registrirajte in sodelujte z nami.

Registriraj se