Publikacije

Pri Družina in Življenje želimo zavestno graditi odnose, v katere vsak dan vstopamo. Zato nenehno iščemo delujoče odgovore na življenjska vprašanja.

Odgovore in spoznanja, ki pomagajo nam, želimo deliti tudi z vami! Pri tem so nam lahko v pomoč knjige, ki pomagajo graditi odnose, za katere je vredno živeti. V nastajajoči zbirki knjig z naslovom Gradimo odnose želimo zbrati knjige, ki nas najbolj nagovarjajo na področjih družinskih odnosov med možem in ženo ter med starši in otroci.

 

Prva knjiga zbirke "Gradimo odnose" je knjiga v vzgoji z naslovom Otrokovo osebnost gradimo z ljubeznijo in zaupanjem

Pred leti smo v tej zbirki prvič predstavili knjigo o vzgoji z naslovom Otrokovo osebnost gradimo z ljubeznijo in zaupanjem, ki pa je kljub visoki nakladi  5.000 izvodov pošla zelo hitro. Danes je pred nami že druga izdaja te navdihuče knjige, ki je mnogim staršem pomagala najti pravo smer na razpotjih številnih nasprotujočih se mnenj o dobrem starševstvu. Kliknite tukaj za več informacij ter predogled knjige.

Knjigo Otrokovo osebnost gradimo z ljubeznijo in zaupanjem lahko naročite preko obrazca na povezavi.

 

Druga knjiga zbirke "Gradimo odnose" je knjiga o partnerskih odnosih svetovno znanega avtorja Garyja Chapmana z naslovom Štirje letni časi zakona

Knjiga "Štirje letni časi zakona" je tik pred izidom in bo izšla v začetku leta 2015.


Če še niste registrirani se registrirajte in sodelujte z nami.

Registriraj se