nepozabni trenutki za naju

Vikend seminar je presegel vsa pričakovanja

Minuli vikend smo zakonci, zbrani iz vseh vetrov naše ljubljene dežele (bilo nas je več kot 70 parov), skoraj do zadnjega kotička napolnili kapacitete Mladinskega zdravilišča Debeli rtič pri Ankaranu – tako sobe v dveh hotelih kakor tudi veliko predavalnico.

Vikend seminar je presegel vsa pričakovanja

Veseli nas dejstvo, da zanimanje za seminarje iz leta v leto narašča. Več kot očitno je, da želijo tisti, ki so sami doživeli izkustvo vikend seminarja Nepozabni trenutki za naju, to svoje doživetje deliti z drugimi. Tako se vse bolj dogaja, da vikend seminar postaja za mnoge najlepše darilo (v mislih imam Darilni bon), ki ga lahko starši podarimo svojim poročenim otrokom, bratje ali sestre svojim bratom in sestram, prijateljem, sodelavce, sosedom …, pa tudi otroci staršem … Da je vikend seminar tudi čudovito darilo poročne priče paru, ki praznuje peto, deseto, srebrno … obletnico poroke, pa tudi že mnogi vedo.

Seveda pa obstaja še en vidik, ki je med vsemi zgoraj naštetimi najpomembnejši: zakonca drug drugemu podarita 48 ur časa: »Tvoj/tvoja sem. Ta dva dneva želim pripadati samo tebi; skupaj s teboj želim prevetriti najin odnos in dovoliti, da vanj vstopi nova svežina, da se najin odnos prepoji z novim življenjem in novim upanjem, da bova zmogla z novimi močmi skupaj in naprej graditi najin dom.«

Nekaj izjav udeležencev vikend seminarja:

 • Zelo koristno in spodbudno! Čudovita popotnica za naprej! Škoda, da z ženo nisva že prej hodila na take seminarje (Slavko).
 • Seminar bo zagotovo koristil najini družini. Če bomo zaživeli vsaj eno odločitev, je seminar dosegel svoj namen (Tanja).
 • Prvič po več letih sva šla sama (brez otrok) za cel vikend od doma. Za naju je bil seminar zelo prijetna in poučna izkušnja, predvsem pa spodbuda, da se bova vsak dan bolj trudila udejanjati tisti »DA, sprejmem tebe …« (Metka).
 • Seminar priporočam vsem vernim in nevernim parom, ki so pripravljeni živeti zvesto in skupaj do konca svojih dni (Jožko).
 • Zelo sem ganjena nad vsebino seminarja, saj nisem pričakovala, da bo tako lepo. (Milica).
 • Seminar je zelo pozitiven. Priporočam ga vsem zakonskim parom, saj nas uči, kako na morju življenja moža in žene krmariti med mnogimi čermi (Damijan).
 • Seminar – nujno potrebno šolanje za vsak zakonski par! Za naju je bil seminar odlična priložnost, da sva pogledala kje sva in kam hočeva (Lara).
 • Seminar nas spomni in opomni na bistvo, ki ga trušč sveta zamegljuje. Je nujna in potrebna vaja za zakonca. Tudi naslov je pravi: Nepozabni trenutki za naju in edinost v Svetem Duhu (Jurij).
 • Za naju je bil seminar potrebna postaja za osvežitev in presvetlitev najinega odnosa, ki je ob vsakodnevni rutini (štirje majhni otroci) večkrat zelo obremenjen in tudi zapostavljen (Damjana).
 • Na novo sem nastavil oziroma popravil »GPS navigacijo« najinega skupnega življenja (Marko).
 • Čudovito! Opogumilo me je zavedanje, da moje razmišljanje, ki je večkrat zelo oddaljeno od pričakovanj ponorelega sveta in okolja, le ni tako osamljeno. Naj bomo res sveče, ki gorimo in prižigamo druge sveče, tako v družinskem kot tudi v poslovnem življenju (Tanja).               

Nas, ki seminarje pripravljamo in vodimo, vedno znova nagovorijo izjave udeležencev, ki brez razlike povedo, da si kljub pripovedovanju mnogih prijateljev oziroma sorodnikov nikoli niso mogli predstavljati, kaj je vikend seminar. "To moraš preprosto doživeti", se glasijo njihove izjave. In je res kar pravijo.

Zato vas, spoštovani, ki te vrstice berete, vabimo, da se nam na Temeljnem vikend seminarju, ki bo od 15. - 17. februarja 2013 v Ankaranu, tudi vi pridružite. Prijave bomo začeli zbirati konec meseca novembra.   

Za DiŽ, Dani Siter     

Oglejte si še video prispevek:

Prosim, napišite vaš komentar

Obvezna polja so označena z *.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Comment

Objavil: Mccade

Objavljeno: 19 03, 2016, 17:48:25


Wonderful <a href="http://asxjfcunt.com">exainpatlon</a> of facts available here.

Comment

Objavil: Vani

Objavljeno: 05 03, 2016, 11:44:47


Hi would you mind stating which blog polaftrm you're using? I'm planning to start my own blog inthe near future but I'm having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I'm looking for something completelyunique. P.S My apologiesfor getting off-topic but I had to ask!

Comment

Objavil: anton.cresnar@gmail.com

Objavljeno: 15 11, 2012, 14:21:45


To se res splača doživet, te zadane in to v tistem najlepšem pomenu besed. Vsaj nama je življenje lepše po vikendu (še nekaj nadaljevalnih je bilo), ki sva ga doživela... Hvala vsem, ki se trudite, da družine živijo lepo sedanjost in tudi prihodnost...

Comment

Objavil: robi.rokavec@gmail.com

Objavljeno: 15 11, 2012, 09:13:06


Čestitke celotni ekipi. Rezultati kažejo da imate kompas naravnan v pravo smer.
Želim vam še veliko tovrstnih uspehov.

Comment

Objavil: vilma.siter@gmail.com

Objavljeno: 13 11, 2012, 11:23:44


Res je bilo čudovito. V zraku je bilo občutiti neko novo upanje.


Če še niste registrirani se registrirajte in sodelujte z nami.

Registriraj se