nepozabni trenutki za naju

Podprite evropsko državljansko pobudo "Mama, oče in otroci". Podpis lahko oddate še samo do 3. aprila!

Evropska državljanska pobuda »Mama, oče in otroci« je od 11. decembra 2015 uradno registrirana peticija pri Evropski komisiji (http://www.mumdadandkids.eu/si).

Zbiranje podpisov trenutno poteka po vseh 28 državah EU do 3. aprila 2017!

Cilj pobude je zaščititi zakonsko zvezo in družino na evropski ravni. Opažamo namreč, da različne EU direktive že nekaj časa vse pogosteje omenjajo družino. V nekaterih primerih gredo ta besedila tako daleč, da na novo opredeljujejo družino – četudi se te opredelitve razlikujejo od enega besedila do drugega. Tako na koncu ni več jasno, kaj pojem družina sploh predstavlja, in zaradi tega evropska besedila postajajo nemogoča za interpretiranje in uporabo.

V teh razmerah EU državljani pozivamo Evropsko unijo, naj se jasno in natančno opredeli glede zakonske zveze in družine. Se pravi, naj ohrani definicije, ki prispevajo k evropski enotnosti in ki odražajo splošno realnost človeštva – zakon med moškim in žensko ter vezi med očetom, mamo in otrokom.

Člani Evropske unije moramo do 3. aprila 2017 zbrati 1 milijon podpisov (Slovenija 6.000). V Sloveniji smo do sedaj zbrali malo več kot 5.000 podpisov.

Časa imamo le še nekaj dni da dosežemo to predpisano minimalno kvoto.

Za evropsko državljansko pobudo »Mama, oče in otroci« stojimo vsa večja slovenska družinska gibanja, zavodi, društva in centri in vas pozivamo, da tudi vi oddate svoj glas podpore (www.mumdadandkids.eu/si) in s tem postanete sooblikovalci družini prijaznejše prihodnosti. Prav tako delite to sporočilo med vaše prijatelje in znance.

PODPIŠITE PETICIJO DO 3. APRILA!

Prosim, napišite vaš komentar

Obvezna polja so označena z *.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Showing comments 1 to 5 of 13 | Next | Last
Comment

Objavil: Ziggy

Objavljeno: 11 05, 2017, 07:54:58


Absolutely first rate and co-pprebottomed, gentlemen!

Comment

Objavil: Danica

Objavljeno: 03 04, 2017, 17:42:03


Kateri narodi so močni? Tisti, ki spoštujejo družino, zvezo med moškim in žensko ter njunimi otroki. Zakaj je v Evropi vedno večji odstotek priseljencev, neevropejcev (pa nimam nič proti priseljencem)? Menim, da ne samo zaradi priseljevanja, ampak tudi, ker spoštujejo "tradicionalno" družino.

Comment

Objavil: Jan

Objavljeno: 31 03, 2017, 07:04:58


Podpiram!

Comment

Objavil: Peter

Objavljeno: 29 03, 2017, 21:43:13


Podpiram družino, ker ima potencial.

Comment

Objavil: Henrika

Objavljeno: 29 03, 2017, 10:56:58


Družina pomeni oče, mati in otrok/otroci. Drugače ne gre!! Drugače ni družina, drugače je skupek oseb, ki lahko živijo skupaj.

Showing comments 1 to 5 of 13 | Next | Last

Če še niste registrirani se registrirajte in sodelujte z nami.

Registriraj se