nepozabni trenutki za naju

Postani anonimni donator

Pregovor pravi: "Dajati je lepše kot jemati." Da to drži, je gotovo vsakdo med nami kdaj že doživel, ko je videl srečo tistega, ki je od nas nepričakovano prejel dragoceno darilo. V mislih imamo posebno darilo, ki mu pravimo duhovno izkustvo oziroma romantični vikend.

Postani anonimni donator

Dejanja dobrote nas kdaj ganejo do solz. Poklicala nas je dobra gospa in je rekla: "Rada bi nekoga razveselila, zato sem se odločila za darilo, ki ga želim pokloniti. Zakonskemu paru, ki nima sredstev, bi rada poklonila vikend seminar za zakonce v Ankaranu in v Celju." Ko smo jo vprašali, kateri zakonski par bo deležen njenega darila, je odgovorila: "Gotovo vi poznate tak par. Sama bi rada ostala anonimna." 

Kot vdova, ki je dala dva novčiča. Hvaležni smo za take pobude in verjamemo, da bosta zakonca, ki bosta to darilo prejela, še veliko srečnejša.

Če je kdo, ki to bere, pripravljen narediti kaj podobnega - komu anonimno podariti vikend seminar za zakonce -, naj pokliče na tel.: 041 770 200.

Prosim, napišite vaš komentar

Obvezna polja so označena z *.


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Comment

Objavil: siter.dani@gmail.com

Objavljeno: 24 01, 2012, 10:38:39


Ko bi se zavedali, v kakšnih stiskah nekateri živijo (pa ne mislim toliko na materialne stiske, čeprav tudi teh ne manjka, pač pa na globoke notranje stiske, ki nastajajo zaradi skrhanih in "presušenih" odnosov), ko bi vedeli, kako mnogi v trenutkih samote kričijo in hrepenijo po iskricah upanja ...! Ko bi vedeli in slutili njihovo stisko!
Pobude anonimne donatorke sem zelo vesel. Ko bi jih bilo še več! Potrebe so vsekakor zelo velike.


Če še niste registrirani se registrirajte in sodelujte z nami.

Registriraj se