Kako delujemo?

Družina in življenjeNaše temeljno vodilo je misel: "Gradimo odnose, za katere je vredno živeti!" Kot vsaka gradnja je tudi gradnja mesebojnih odnosov večkrat trdo in zelo zahtevno delo, ki narekuje predanost, spoštovanje, vztrajnost, potrpežljivost in občutljivost do osebe, s katero (katerimi) živimo oziroma hočemo graditi odnos.

Ker smo sodelavci DiŽ v svojih zakonih in družinah izkusili, da je to, kar je zgoraj zapisano, res, smo se odločili tudi drugim ponuditi v pomoč svojo roko (čas, moči,   izkušnje in znanje). Za delo, ki ga za gradnjo edinosti med zakonci in v družinah opravljamo, ne prejemamo plačila - to je naš prostovoljni prispevek k ohranjanju zdravih družin oziroma zdravih medsebojnih odnosov.    

Društvo DiŽ je neprofitna organizacija, brez sistemskega vira za delovanje, ki svoje delo izvaja izključno s pomočjo prostovoljnih prispevkov prijateljev, ki nas in naše delo cenijo in nas podpirajo.

Ob pogledu na mnoge ranjene in razpadle družine, otroke, razcepljene med materami in očeti, se vedno bolj zavedamo, da je tovrstno delo nujno potrebno. Vabimo vas, da se nam tudi vi pridružite, saj so naše družine in obstoj našega naroda naša skupna skrb.

Pridružite se nam lahko tako, da:


Če še niste registrirani se registrirajte in sodelujte z nami.

Registriraj se