Vabilo k sodelovanju

Pri DiŽ-u smo vedno bolj prepričani, da je družina, v kateri otrok raste iz ljubezni in ob ljubezni očeta in matere, najprimernejše okolje za njegov razvoj. Prav zato je naša glavna skrb: spoznavanje, udejanjenje in spodbujanje delujočih načel, ki možem in ženam (staršem) pomagajo negovati njihove medsebojne odnose in jih vabijo na pot edinosti.

Zelo smo veseli vsakogar, ki je pripravljen z drugimi podeliti svoj primer dobre prakse, ki je pripravljen z drugimi deliti svojo izkušnjo. Pomembno je, da smo učljivi – odprti za nova spoznanja, da smo pripravljeni na podlagi izkušnje, ki nas je tako ali drugače oblikovala, narediti nov korak, ki pomeni večjo edinost med nami. Govorimo namreč o načelu pretočnosti: tisto, kar smo prejeli, ni samo za nas, pač pa se iz nas, ker je v nas tako močno in nas tako bogati, »preliva« v druge.

Zato vabimo vse, ki se trudite za ohranjanje in krepitev dobrih medsebojnih odnosov v zakonu in družini, da se nam pridružite ter z nami in vsemi, ki obiskujejo našo spletno stran oziroma berejo naše glasilo, podelite svojo izkušnjo. Pa ne čakajte predolgo!        


Če še niste registrirani se registrirajte in sodelujte z nami.

Registriraj se