Glasilo

Člani Društva Družina in Življenje smo med seboj povezani z glasilom DiŽ. V njem objavljamo prispevke, ki so za nas, zakonce in družine, pomembni. Z glasilom drug drugemu pomagamo in se spodbujamo k zglednemu in zavzetemu družinskemu življenju. Objavljeni članki so pričevanja posameznikov in zakoncev.

Sodelavci DiŽ (tudi tisti, ki so pripravljeni svoja izkustva podeliti z drugimi in o njih kaj napisati za naše glasilo) smo prepričani, da spoznanje, ki ga kdo prejme glede negovanja medsebojnih odnosov, ne smemo ljubosumno skrivati in držati zase, pač pa ga moramo dati na razpolago tudi drugim - skratka, držimo se načela: "Zakaj bi vse napake naredil sam, če se lahko učim na napakah drugih!" Pa da ne bi kdo mislil, da se učimo le iz napak. Ne, učimo se predvsem tako, da upoštevamo primere dobre prakse. Večkrat nam je kdo že povedal, kako mu je določen prispevek v glasilu DiŽ pomagal v trenutku negotovosti ali stiske.

Vabimo vas, da prelistate trenutno številko glasila DiŽ, če imate čas, pa se lahko sprehodite tudi po arhivu, ki je objavljen spodaj. Večina člankov v glasilu DiŽ ni časovno omejenih. Nekatere vsebine so in bodo vedno aktualne.


Če še niste registrirani se registrirajte in sodelujte z nami.

Registriraj se