Objemi svojo nemoč, da boš močan

Avtor: Gostujoči avtor
Hrepenenje po tem, da bi bili uspešni, lepi, dobri, bogati, slavni in vplivni na položaju, skratka popolni, je močno zapisano v človeško naravo.

Barbar po srcu

, Avtor: Franci Šinkar
V davnini, vrnimo se tisočletje ali dva nazaj, smo bili moški bojevniki. Primitivci, barbari, ampak bojevniki v pravem pomenu besede.

Dani in Vilma Siter: "Rajši igramo Boga, kot da bi ga iskali." (FOTO)

, Avtor: Uredništvo
Utrinki iz seminarja Utrdimo klecava kolena, ki vam bodo dali misliti: o tem, kako sprejeti sebe in svojega zakonca in zakaj je dobro postaviti meje.

Presenetljiva molitev, ki »spreminja usodo«

, Avtor: Benjamin Siter
Če boste Jabécovo molitev vzeli za svojo, se bodo večkrat zgodili trenutki, ko boste kot orodje v Božjih rokah priča njegovega očitnega delovanja.

Sv. Miklavžu sem pisala za službo

Avtor: Gostujoči avtor
Že več kot leto dni sem aktivno iskala zaposlitev, a je ni bilo. Moja stiska je dosegla vrhunec ravno na tisti dolg novembrski večer, ko sta otroka želela, da pišemo sv. Miklavžu.

Vabimo v družinsko adventno zgodbo: Princ in izgubljeni zaklad

Avtor: Gostujoči avtor
Za radostno praznovanje božiča si vzemite čas in prebirajte advetno zgodbo o Princu in izgubljenem zakladu avtorice Manice Marolt.

Marko Juhant o darilih: Otrok samo še sedi in čaka v stilu: 'Naslednji, prosim.'

Avtor: Dani Siter
Spregovorila sva o obdarovanju, pomembnosti topline medčloveških odnosov in kako to doseči v prazničnem času, ki je pred nami.

Zakaj je Jordan Peterson dragocen za Slovenijo, zakonce in posameznike

Avtor: Benjamin Siter
Sem optimist. Nemogoče se mi zdi, da skoraj dva tisoč mladih, ki so to nedeljo na Gospodarskem razstavišču slišali tako močno sporočilo, ne bi začelo spreminjati Slovenije na bolje.

2 knjigi, 10 dni dopusta in 25 let zakona

Avtor: Gostujoči avtor
Ob priložnosti sem zavil v knjigarno, kjer prodajajo bolj poglobljeno literaturo. Iskal sem knjigo z naslovom Žena – navodila za uporabo, a je očitno ni še nihče napisal.