Razvajeni ali navajeni na življenje? [AVDIO]

Avtor: Uredništvo
... a tudi jesti je treba vsak dan. Vabimo k poslušanju drugega pogovora na temo vzgoje otrok z Alešem Čerinom, ki ga je v oddaji Za življenje gostila Mateja Subotičanec z radia Ognjišče.

Dajemo naprej 2018: "Če ne mi, kdo?" (FOTO)

Avtor: Benjamin Siter
Pretekli sončni vikend se je na griču nad Knežjim mestom Celjem na usposabljanju zbralo kar 84 voditeljskih parov zakonskih skupin Družine in Življenja. Marsikdo se je začudil, kako domače in prijetno vzdušje se je ustvarilo v kratkem…

Kam naj ga vpiševa?

, Avtor: Anže Čelik
Z ženo sva se poleti večkrat pogovarjala, kaj bi sinu predlagala za popoldanski krožek: med počitnicami se je navdušil nad skavti (no, vsaj nad kurjenjem ognja), rad tudi »igra« na harmoniko, zelo ga zanima kmetijstvo …

"Šola ni užitek. Je smiselno delo." AVDIO

Avtor: Uredništvo
Pogovor z Alešem Čerinom o začetku šole in vzgojih težavah povezanih s šolanjem. In zakaj je za dobro vzgojo potrebna svetopisemska edinost med zakoncema.

Dajemo naprej! 2018, Povečujemo ozemlje: od 200 do 300

, Avtor: Uredništvo
"Uglaševanje" na Božjo frekvenco za voditeljske pare zakonskih skupin in tiste, ki bi to radi postali (pa tudi za ostale radovedneže). S spremljajočim programom za mlade!

Česa ne smemo pozabiti pred novim šolskim letom?

Avtor: Marjeta Bec
S pričetkom novega šolskega leta pride tudi stres, obveznosti in ... veselje. O tem, kako se družina pripravlja na šolo in na katero stvar ne sme pozabiti, in o tem, kakšne šole se veselita mama in oče.

Katoliški moški, kje si?

, Avtor: Aleš Čerin
Tako kot smo Jezusu v 2000 letih, tako smo moškemu v zadnjih 100 letih “porezali kremplje” in ga spremenili v “mucka”. Moški bo moral spet postati “lev”.

Pred porodom še na zmenek

Avtor: Gostujoči avtor
Z možem sva popoldan odrinila proti porodnišnici. Kot že pri prejšnjih porodih, so se med potjo tudi tokrat popadki povsem umirili. Odločila sva se, da čas čakanja na novi »val« izkoristiva za sprehod v naravi in v objemu gora.

"V dvorani je vnuk človeka, ki mu je moj oče vzel življenje."

, Avtor: Aleš Čerin
Zgornje besede je slišal mož le nekaj mescev pred svojo smrtjo. Njegov odziv vas bo osupnil! Izjemna zgodba o iskanju tolažbe v preizkušnji in najdenju sprave na najbolj nepričakovan način.